top of page

De Boomhut bestaat nu 20 jaar

In oktober 1999 startten Sieta en Jan met De Boomhut. We begonnen heel klein en het was ook de bedoeling om het zo klein te houden. Nu, 20 jaar verder, is het toch een wat grotere Boomhut geworden… Een super fijne plek waar we kinderen de ruimte geven om zichzelf te zijn en waar we met echte aandacht er iedere dag voor heel veel kinderen zijn.

Twintig jaar, dat is iets om zo voorbij te laten gaan dus was het tijd voor een feestje. Op 27 september 2019 vierden we een heerlijk feest met ouders, kinderen en de leidsters. Wat was het druk en gezellig en wat werden we verwend.

Poppentheater Peterselie kwam langs met een voorstelling, er stond een kraam met poffertjes, er was muziek, hapjes en drankjes, we speelden bingo, er was kortom van alles te doen en te eten.

Wat geweldig, en wat een fijne dag om op terug te kijken!

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page