top of page

Klasbord


Er gebeurt altijd zoveel tijdens de opvang. Spelen, verjaardag, eerste stapje of een nieuw kindje op de groep. Te leuk om niet te gaan delen. Maar foto’s op het internet dat willen we niet. Daarom hebben we ons aangesloten bij Klasbord. Alleen voor ouders toegankelijk en beveiligd tegen het wijdverspreiden op het internet. Op de groepen zijn de codes te verkrijgen die u nodig heeft om u hierbij aan te melden. Na goedkeuring van ons kunt u dan gaan genieten van de foto’s. Per groep is een code en alleen van die groep waar uw kind(eren) in zit krijgt u de code. Stopt de opvang bij De Boomhut dan heeft u ook geen toegang meer. https://klasbord.nl

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page