top of page

De Boomhut online

Daar is ie dan! Al een hele tijd geleden vroeg ik wie mij wilde helpen met het bouwen van een nieuwe website. Nienke, de moeder van Lola en Kees, wilde dit wel doen en is hier na haar verlof mee aan de slag gegaan. Zij bedacht het totaal plan, schreef de teksten. De vader van Berber en Jim, André, maakte de filmpjes. En mijn zoon Jeroen heeft het artwork aangeleverd.

Nieuw jasje en nieuwe inhoud

Op de oude website stond minimale informatie. We zijn nog steeds bescheiden in wat we online aanbieden, we blijven tenslotte De Boomhut en die moet je gewoon in het echt ervaren maar toch hebben we wat uitgebreid. We vertellen iets meer over De Boomhut en over onze visie. Je vindt de laatste nieuwtjes nu ook online. Een aantal documenten kun je gemakkelijk downloaden zoals de brochure en bijvoorbeeld de laatste inspectierapporten.

We zijn heel benieuwd wat jullie van de website vinden!

Doeg

Sieta

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page